tiistai 20. elokuuta 2013

Heissan taas! 
Tänään tosiaan oli vuorossa vähän jousien irroittamista, pesua ja maalausta. Myös eturenkaiden jarruhuoltoa. Oli aika levoton päivä mutta oli hyvin mielenkiintoista toimia eritttäin ruosteessa olevan fiat punton parissa. Välillä jopa jouduttiin pitkään miettimään millä saadaan puötit pois mutta onnistuimme kummiskin. Jousien purkaminen oli kyllä erittäin varovaista ja kärsivällistä puuhaa... huhhhuh, senkun olisi ottanut omin luvin pois niin hyvällä tuurilla olis ollu terve menoo laiffi. No kyllä sekin meni mainiosti kun kuunteli ohjeet tarkkaan :) Ja kiitos opettajallemme Petrille kun olit kärsivällinen meidän kanssamme, sinun kanssa on mukava työkennellä, vaikka mutkia tulisikin. :)




Juu tämä on tosiaan punton etu renkaan takaa löytyvä jousi. Joka oli hyyyyvin tiukasti kiinni :P

tässä sitten irroitellaan jousta jarruista. Ja tärkeintä oli muistaa että letkuja ei kannata vetää iri jos ei halua jarrunesteitä päällensä ja joudu puhaltamaan ilmaa letkusta pois ja täydentämään jarrunesteellä uudelleen :P


Tässä näkyy kun jousi on irroitettu ja seuraavaksi työnä oli irroittaa jarruje kansi osa ja tehdä jarruhuolto.

ahkerat työntekijät punton parissa. Kiitos tytöt!!


noniin elikkä tässä on jousien purku pöytä eli tuo musta härveli laitetaan kiristämään jousia lähemmäs ja jakoavaimella sitten irroitettiin mutteri pois ja löysättiin jousia varovasti että se ei sinkoile minne sattuu.


tässä on meidän pestyt hiotut ja maalatut jousien osat ja nämä sitten laitetaan samalla lailla kuntoon kuin ne irroitettiinkin. :)


Täytyy myöntää että tänään tuli opittua niin paljon asioita, että olen jopa ylpeä itsestäni! Autot kun nyt muutenkin kiinnostavat niin sitten se että niistä vielä ymmärtää ja osaa tehdäkkin niille perus asioita. Kiitos tästä päivästä TYTÖT ja PETRI! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti