keskiviikko 9. joulukuuta 2015

merkkihuolto


organisaatio:

Valtuutettu Peugeot-merkkihuolto:
Hatanpään Valtatie 44-46, 33900 TAMPERE Autokeskus.

autokeskus

Valmistaja:   
Armand Peugeot

Peugeotin maahantuoja ja jälleenmyyjä: 
Maan Auto Oy on perustettu vuonna 1945. Ensimmäisen Peugeotin Maan Auto toi Suomeen jo vuonna 1948. Maan Auto on SOK:n tytäryhtiö ja sillä on koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto.

Peugeot on ranskalainen ajoneuvovalmistaja ja automerkki, joka on osa PSA-konsernia.

Vuoden 1889 lokakuussa, heti maailmannäyttelyn päättymisen jälkeen, Daimler lähetti ajoneuvonsa prototyypin Panhard ja Levassorille Pariisiin. Nämä aloittivat lisenssillä Daimlerin moottoreiden valmistuksen ja etsivät autoilleen korinrakentajaa. Armand Peugeot hyväksyi tehdyn ehdotuksen ja 20. tammikuuta 1890 nelipyöräisen Peugeot-ajoneuvon suunnitelmat olivat valmiit. Valmis auto, malli 2 (malli 1 oli kolmipyöräinen höyryajoneuvo) ajoi ulos tehtaalta.

Vuonna 1891 Armand Peugeot onnistui puhumaan ympäri Petit Journal-lehden päätoimittajan, joka antoi Peugeot 3 mallille luvan seurata mukana Paris-Brest-Paris polkupyöräkilpailua.

koulutus:
TTS koulutus on solminut uuden syvemmän yhteistyösopimuksen Peugeotin maahantuojan Maan Auto Oy:n kanssa. Koulutus- ja asiantuntijapalveluiden tarkoituksena on tukea Maan Auto Oy:tä tehtävässään Peugeot verkoston kehittämisessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti